Här informerar vi om vår rutt var vi befinner oss under resans gång. Resan fick ett abrupt slut.

Klicka på kartan så kan ni se våran rutt.  Här fyller vi i status på position med jämna mellanrum. Och lite bilder och info från olika platser.

Äventyret startade Augusti 2022  Några månader senare tog allt slut.

Ett äventyr som startade så bra med massa underbara platser och minnen i Europa under några månader. Men allt slutade i tragedi och Cancern tog ditt liv.

Det gick så fort! tiden att prata blev bara ett vakuum, och oändligt med tankar hos oss båda rusade. Jag visste inte hur jag skulle förgylla dagen så den blev någorlunda dräglig, det fanns så klart inget som kunde lindra all ångest över att bara ha veckor kvar att leva, över att inte få fortsätta allt fint vi hade startat och som nybliven Pensionär efter 67 slitsamma år och mor till fyra barn, fanns ju bara en sak, vi skall ut och resa med Hubben.                                                    Ceremonin utanför din arbetsplats hade knappt tystnat... när även min älskling tystnade.

Min saknad över att ha förlorat det viktigaste i mitt liv, min livskamrat, är gränslös. Jag har försökt att själv bearbeta detta på så bra sett som det är möjligt. Det svåra är att bemästra alla bromsar som ligger i när man skall försöka få fritiden till att bli som förr. Men det blir den inte. Jag måste bara finna mig i att livet inte blir som tidigare. Jag lär mig kanske med tiden att leva vidare i ett nytt annorlunda liv.    Jag saknar dig Älskling